Op vakantie naar?

Veel landen al gezien? Nederlanders gaan het hele jaar door op vakantie. Gemiddeld gaan Nederlanders twee keer op vakantie. De periode is dan meestal drie weken, waarvan twee weken op zomervakantie en een week op wintersport.

Hierdoor blijft telkens bij de meeste het vraag: waar gaan we dit jaar op vakantie?

Naar welke land ben ik nog niet geweest?

Vakantie is het meest besproken onderwerp op feestjes en bijeenkomsten. Je wil niet meer aankomen dat je naar Spanje, Turkije en/of naar Italiƫ gaat. Het klinkt veel interessanter als je zegt dat je naar Vietnam, Malediven of naar IJsland gaat of een wereldcruise gaat maken.

We moeten toe geven dat de vakanties van Nederlanders niet echt avontuurlijk zijn en vaak beperken tot vakanties: Die goedkoop zijn, niet te ver, waar je met een auto heen kan, waar veel Nederlanders zijn, campings, tenten, caravans en ook vaak eigen land.

Dus we gaan nu op vakantie naar….

Het is niet makkelijk op een vakantie bestemming uit te zoeken, vooral omdat je het al gezien hebt en of er al heen bent geweest. Ga je telkens naar dezelfde vakantieplek terug of ga je elke jaar een nieuwe vakantiebestemming zoeken?

Het leukste van een vakantie is het boeken,plannen en bedenken van de vakantiebestemming. Is de leukste tijdverdrijf die er is. Zelf op het werk is dit gedoogd, waarom? Je houdt het toch niet tegen. Massaal is heel Nederland tijdens het werk op zoek naar de beste, mooiste en leukste vakantie bestemmingen.

Ben je nu thuis op of aan het werk? Neem een kijk op de vele vakantielanden die te zien zijn op vakantiereisnaar.nl. Over elke vakantieland is er een compacte en duidelijk beschrijving en de voor en nadelen.

Alvast veel plezier op je vakantiebestemming!