Vakantie La Meuse

In het Noordoosten van Frankrijk in het departement Meuse in de omgeving van Ligny-en-Barroir in een klein landelijk rustig dorpje staat ons huis waar u heerlijk van de rust kunt genieten als u daarvan houdt.
Het huis is vrijstaand en het ligt aan de doorgaande weg die door het dorp loopt het is een voormalige boerenwoning geweest en is nu verbouwd als woonhuis en heeft nu een woonkamer en een grote woonkeuken ook vindt u er een biljart/dart kamer.

Meer van het huis

Verder heeft het nu zes slaapkamers waarvan een op de begane grond verder vindt u op de beneden een kleine douche ruimte met wc en op de boven verdieping een ruime badkamer met douche en ligbad en een dubbele wasbak meubel en wc.
Aan de achterkant van het huis bevindt zich direct aan het huis een ruime leefkuil en een ruime tuin.

Het huis is een voormalige boerenwoning geweest en is nu omgebouwd tot een comfortabele woning met een ruime woonkeuken en een zitkamer en een speelkamer waarin een biljart staat en een dartbord hangt.

De omgeving

in de omgeving kunt u heerlijk door de bossen gaan wandelen. Ook kunt u hier heerlijk gaan fietsen en zo de omgeving gaan verkennen maar houdt u er wel rekening mee dat het hier aardig vals plat is wat de nodige inspanning vereist. In deze streek kunt u ook vele bezienswaardigheden gaan bezoeken, U kunt hier nog veel terug vinden van de oorlogen die hier hebben plaats gevonden zoals de slag om Verdun en Jeanne d’Arc ook zijn hier nog vele burchten en kastelen en andere monumenten te vinden.

Het dorp is gelegen in een dal waar geen winkels zijn wel komt de bakker bijna dagelijks langs voor de andere nodige boodschappen zult u naar de bijgelegen dorpen of de grote steden moeten gaan.