Vakantie naar Frankrijk of Spanje

Frankrijk

Wie Frankrijk zegt, heeft het meestal over Parijs, een prachtige stad vol bezienswaardigheden. Maar Frankrijk heeft meer te bieden. Ontdek de verschillende Franse streken met elk zijn eigen charme en aantrekkingskracht.

Bekende streken zijn onder meer Normandië, Bourgondië, Elzas, Languedoc, Loiredal, Provence, Bretagne en natuurlijk de Côte d’Azur, waar zien en gezien worden voorop staat. De kusten van Frankrijk zijn prachtig en behalve de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan is het ook mogelijk om het water op te zoeken bij één van de vele meren of oevers van rivieren.

Spanje

Binnen het georganiseerde toerisme is Spanje voor Nederlanders het populairste vakantieland. Hoe zou dat kunnen komen? De lange zandstranden van de Costa zijn zomers en winters de mooiste ter wereld. Het authentieke binnenland is een paradijs voor cultuur en natuurliefhebbers.

Maar vooral ook, Spanje is een alle leeftijdenland. En dan het klimaat. Iedereen weet het eigenlijk wel. Maar wat minder bekend is, door de enorme concurrentie beseffen de werkers in de Spaanse vakantie industrie weer, net als vroeger, dat zij er zijn voor de toerist, en niet andersom. En dat zult u merken in Spanje. Of dat nu Alicante of een andere stad in Spanje is. Meer weten over het vliegveld van Alicante? Zie hier meer informatie: